Tien cadeautips voor dat échte zomergevoel!

Tien cadeautips voor dat échte zomergevoel!

Wanneer is het zomer?

Vanaf dinsdag 21 juni 2022 is het officieel zomer. Niet te verwarren met de zomertijd, die al een tijdje geleden is ingegaan. Ben jij de zomervakantie al aan het plannen? Of je nu de zomervakantie doorbrengt in Nederland of op een tropisch eiland, we zetten graag wat zomerse cadeautips voor je op een rijtje voor een selfcare summer of waarmee je een zomers pakket cadeau kunt doen. 

1. Deodorant zonder aluminium 

Allereerst, zorg dat je met deze warme dagen niet als stinkerd door het leven gaat! De basics, een goede deodorant. Nu bedoelen we daarmee niet zo'n spray (die vaak nog wordt gezien als handig) waarvan je dus nóg meer gaat stinken. Maar de geur is niet zozeer het grootste probleem. Deze deodorant bevat vaak aluminium en allerlei andere schadelijke stoffen die je echt niet op je lichaam wil spuiten. 

Onze Loveli deodorant is natuurlijk, vrij van aluminium en ruikt ook nog eens heerlijk! Het formaat past mooi in je toilettas dus altijd handig om mee te nemen voor onderweg. Uiteraard hebben we ook aan de mannen gedacht, en is dezelfde natuurlijke deodorant ook beschikbaar in Zensei power, speciaal voor hem. 

2. Bereid je lichaam voor op de zon

Voordat je überhaupt de zon in gaat en je insmeert, zorg ervoor dat al je dode huidcellen vooraf zijn verwijderd. Op deze manier optimaliseer je jouw huid voor een dagje strand. Doe je dit na afloop, dan is de huid vele malen gevoeliger en doe je meer slecht dan goed.

Hou je niet zo van die harde scrub, probeer dan eens deze zachte, natuurlijke scrub voor lichaam en gezicht. De scrub zorgt voor een heel zachte en frisse huid en geeft je huid tegelijkertijd een fijne massage. Ben je meer een liefhebber van scrub zeep? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor deze variant. 

3. Smeren kun je leren 

Vergeet je nooit in te smeren. Al zit je maar een uurtje bij jouw favoriete strandtent in Zandvoort, verbranden doe je binnen no-time. Smeer je in met een natuurlijke zonnebrand zonder microplastics en ben je op jouw tropische bestemming, dan het liefste een variant die het koraal niet beschadigt. Het is verleidelijk om in jouw lokale drogist voor de Nivea zonnebrand te gaan, maar probeer eens deze duurzame en natuurlijke zonnebrand. Laat geen witte waas achter en ruikt ook nog eens heerlijk. 

4. Aftersun

Je zult misschien denken: waar is aftersun goed voor? Aftersun is belangrijk, zeker als je huid verbrand is door de zon. Aftersun werkt verzorgend, verkoelend en kalmeert de gevoelige huid na een dagje zon. Ook hiervoor geldt, probeer met zoveel mogelijk natuurlijke producten te werken zoals de Loveli aftersun. Het komkommerextract zorgt voor hydratatie zodat je na een dagje strand een zachte huid hebt.

Zomerse geuren

Geniet jij ook van bepaalde geuren in de zomer, of geuren die jij ook associeert met de zomer? Dit kan natuurlijk het hele jaar door, maar met name in de zomer komen deze geuren tot zijn recht!

5. Geurkaars

Genieten van zwoele zomeravonden doe je met deze zomerse geurkaars, handgemaakt door Brandt kaarsen. Deze geur is ooit ontwikkeld voor Surfana in Bloemendaal, dus een echte zomerse vibe. Deze 'Surf Swell' variant bevat heerlijke tonen van citroengras, gecombineerd met Ylang Ylang en sandelhout. Sta je deze zomervakantie op de camping, zorg dan dat je deze kaars meeneemt. Een mooi zomers cadeau voor jezelf. 

6. Ga voor die perfecte beach look

Met deze haarspray van Meraki zit je altijd goed voor een stranddagje. Is haarspray slecht voor je haar? Niet als je deze variant gebruikt, omdat er alleen natuurlijke bestanddelen inzitten. Dankzij de algenextracten en provitamine B5 wordt je haar goed verzorgd. De zeezoutspray heeft een subtiel aroma van witte bloemen en een aquatische frisheid.

Maak jouw strandlook af met onze bestseller, deze linnen haarband van Monk & Anna. Een fijne haarband met ijzerdraad waarmee je jouw haar in 1 handomdraai op een stijlvolle manier uit jouw gezicht houdt. Wel zo lekker met dat warme weer!

7. It's a wild summer!

Al eens een zeepblok geprobeerd? In de shop vind je meerdere zeepbars en we belichten graag de wild flower variant. De geur van deze handgemaakte, natuurlijk zeep is werkelijk verrukkelijk! De prachtige kleur komt van roze klei, heel geschikt voor de droge en gevoelige huid. De zeepbar staat ook nog eens ontzettend mooi in jouw badkamer. Shop de zeep met een bijpassende zeephouder zodat jouw zeep mooi bewaard blijft. Natuurlijk ook heel erg leuk om te geven als zomers cadeau. 

Zomerse smaakmakers

Het buitenleven, daar kunnen we geen genoeg van krijgen! Daar hoort natuurlijk ook buiten eten en en drinken bij. Eindeloze terrasjes met vriendinnen, bij jouw favoriete strandtent in Noordwijk of Bergen. Natuurlijk met een glaasje rosé of prosecco. Deze sfeer wilden we verpakken en hiervoor hebben we de mooiste cadeaus voor jou geselecteerd, voor jezelf of jouw vriendin. 

8. Wijn in een doosje 

Ok, bij deze titel denk je vast, wijn uit een doos, dit is het laatste wat ik wil. We bedoelen dan ook WINEgums in een doosje. Ja, je leest het goed, échte winegums in de smaak Chardonnay, Sparkling Rosé en Champagne. Klinkt best goed toch? Vinoos heeft de smaken zo goed weten te bevatten in het mooiste snoepje aller tijden. Daarom zo'n leuk cadeau en het mooie is, je hebt er geen kater van de volgende dag!

De winegums zijn ideaal om jouw cadeaubox of brievenbuscadeau mee samen te stellen! Combineer bijvoorbeeld met deze prachtige glazen van Bloomingville.  

 9. Liefde voor palmbomen

Bij zomer en strand, denk je meteen aan palmbomen. Nu vind je geen echte palmbomen in de Bloom Mondays shop maar wel hele leuke mokken met opdruk, een palmcup! Ideaal om je zomerse dag mee te beginnen en om in de ochtend te genieten van jouw kopje koffie en thee. Combineer met onze andere items van het Deense Bloomingville, zoals deze schitterende champagne kleurige maatlepels. Ideaal om jouw zomerse gerechten mee te maken!

10. Liefde voor je nagels

Tot slot mogen mooi gelakte nagels niet ontbreken. Ook hier pleiten we voor een natuurlijke en zelfs vegan variant. Mag je deze nagellak gebruiken als je zwanger bent? Jazeker! De nagellakken van Boho zijn verrijkt met 73%-86% natuurlijke ingrediënten, zodat ze zacht zijn voor je nagels en ze dus niet alleen van een prachtige, glanzende kleur voorzien, maar tegelijkertijd ook verzorgen. Kies jouw favoriete zomerse kleurtje!
  |  

Meer berichten

0 reacties

Laat een reactie achter